Ledige stillinger

Spordrift er Norges største aktør innen drift- og vedlikehold på jernbane. Vi har ca. 1300 dyktige og engasjerte medarbeidere som sammen leverer entreprenørtjenester basert på jernbanefaglig kunnskap om kundenes behov.

Med lang og bred kompetanse og lokal kunnskap innen bygging og vedlikehold av spor, kontaktledning og signalanlegg tilbyr vi leveranser av høy kvalitet. Selskapet er landsdekkende og består av de tre regionene Sør-vest, Nord og Øst samt sentrale staber.

For å beholde og utvikle vår posisjon som Norges ledende entreprenør innen drift og vedlikehold på jernbane er vi helt avhengig av å tiltrekke oss motiverte mennesker.

I Spordrift er vi opptatt av at nye medarbeidere skal jobbe tett med våre mest erfarne fagfolk. På den måten sikrer vi spennende arbeidsoppgaver gjennom læring og smidig erfaringsoverføring. Vi tror at medarbeidere som har trygge rammer og føler seg verdsatt i jobben sin, yter best mulig ovenfor kundene våre og selskapet. Vi vil gjøre alt vi kan for at våre medarbeidere skal trives på jobb – hver dag.

Vi søker ledere og ingeniører til våre prosjektaktiviteter

Spordrift er en totalleverandør av tjenester knyttet til jernbane infrastruktur. Samfunnet satser på jernbane, og dette gir betydelige muligheter for oss framover. Vi har bred kompetanse innen drift og bygging av jernbane. Nå skal vi styrke vår kapasitet og kompetanse innen prosjektaktiviteter, og søker derfor etter flere nye dyktige og erfarne ledere og ingeniører som har lyst til å være med på en spennende utvikling. Hos oss vil du få anledning til å påvirke utvikling og oppbygging av prosjektaktivitetene våre, så hvis du blir motivert av utfordringer, skape noe nytt og oppnå resultater så vil vi høre fra deg.

Vi er spesielt ute etter ledere og ingeniører som har erfaring fra forretningsutvikling, salgsaktiviteter, kalkulasjon, prosjektgjennomføring og prosjektledelse. Gjerne erfaring fra jernbanesektoren, men bakgrunn fra eksempelvis bygg og anlegg eller olje og gass er også interessant da vi allerede har mange med solid kompetanse innen jernbanetekniske fag som du vil kunne lære av.

Vi tilbyr:
Spennende og utfordrende arbeidsoppgaver i et selskap i rivende utvikling
Konkurransedyktige betingelser
Gode utviklingsmuligheter
Et godt arbeidsmiljø
Gode pensjons- og forsikringsordninger
Personalbillett på togreiser som Vy opererer i dag

Kontaktinformasjon:
Regiondirektør Tore Fjukstad:
Mobil: 957 74 040
Epost: tore.fjukstad@banenor.no

HR Business Partner Elin Kleven:
Mobil: 415 12 712
Epost: kleeli@banoenor.no

Høres dette interessant ut? Send oss en åpen søknad og CV, så vil du høre fra oss.